skip to Main Content

Herman Wijffels, Frans de Waal en het WWF beamen het de mens moet weer terug in aanraking komen met de natuur. De duurzame reizen van All for Nature zijn gericht op avontuurlijke reizigers en laten mensen direct kennismaken met natuurbeschermingsprojecten over de gehele wereld. De reizen dragen bij aan de bescherming van zwaar bedreigde diersoorten als de gorilla, tijger, orang-oetan en de reuzenpanda. En zij bieden de reiziger een eenmalig en bevoorrecht inzicht in natuurbescherming.

Bevoorrecht inzicht

De ervaringen zijn zeer bijzonder. Denk aan het opsporen van reuzenpanda’s in het wild. Of het dagenlang optrekken met een onderzoeksteam bij de Orangutan Foundation. Het zetten van cameravallen bij onderzoek naar de jaguar. Een lunch met Jane Goodall persoonlijk. Of help mee met de jaarlijkse gezondheidscheck van cheeta’s en luipaarden bij de AfriCat Foundation.

Meer informatie over deze bijzondere reizen is hier te vinden.

Waar staat All for Nature voor?

“All for Nature betekent letterlijk alles voor de natuur en iedereen voor de natuur!”, aldus oprichtster van All for Nature, Annemiek van Gijn. ” Wij hebben er alles voor over om de natuur op deze planeet te beschermen en te behouden voor toekomstige generaties. Dit komt o.a. tot uiting in ons Duurzaam Toerisme en MVO beleid.”

“Wij willen onze reizigers kennis laten maken met de schoonheid EN de kwetsbaarheid van onze natuur. Deze inspiratie moet er toe leiden dat niet alleen de Westerse consument, maar ook het bedrijfsleven wordt gestimuleerd zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen. Als iedereen een kleine stap zet kunnen we met zijn allen veel voor de toekomst van onze planeet betekenen.” Daarnaast vindt Annemiek van Gijn het erg belangrijk dat All for Nature eerlijke bronnen van inkomsten genereert voor lokale gemeenschappen op de bestemmingen ter plekke, als alternatief voor stroperij, houtkap en overbevissing.

Uniek in de Benelux

Als enige aanbieder in de Benelux garandeert All for Nature dat al haar reizen werkelijk bijdragen aan een betere wereld en dat een exclusief inzicht in natuurbescherming wordt geboden:

– In iedere reis staan projecten voor natuurbehoud centraal.

– In iedere reis is een specifieke donatie opgenomen voor een natuurbeschermingsproject.

– Duurzaam toerisme is de basis van de reis.

– De belasting voor het milieu wordt geminimaliseerd en de CO2 uitstoot van iedere reis wordt gecompenseerd.

Back To Top