skip to Main Content

Fair Tourism verzorgt interactieve gastcolleges en tailor-made lesmateriaal voor alle onderwijsniveaus (BO/VO/MBO/HBO/WO). Fair Tourism heeft bijvoorbeeld een vakboek geschreven en veelvuldig gastcolleges verzorgd voor het MBO (o.a. voor ROC van Amsterdam en Graafschap College Doetinchem). Voor het HBO (o.a. voor Hogeschool Inholland en Saxion Hogescholen) hebben wij lesmodules over duurzaam toerisme en destination management ontwikkeld, gastcolleges verzorgd en studiereizen georganiseerd naar Polen en Kroatië.

Indien u als onderwijsinstelling (BO/VO/MBO/HBO/WO) interesse heeft in een workshop/gastcollege over duurzaam toerisme of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden wat betreft duurzaam toerisme lesmateriaal (syllabus, opdrachten, literatuur en/of leskist) of het organiseren van een excursie/studiereis te bespreken, vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Ook voor andere instellingen, bedrijven en organisaties kunnen wij duurzaam toerisme lezingen en workshops verzorgen.

Kijk hier voor een samenvatting van de duurzaam toerisme checklist voor gidsen, ontwikkeld door Fair Tourism in opdracht van Toerisme Vlaanderen.

Back To Top