skip to Main Content

Ben je geïnteresseerd geraakt om vrijwilliger te worden voor onze organisatie? Zoek niet verder! Alle informatie die u nodig heeft, staat op deze pagina.
Zoals u inmiddels wellicht weet, is Fair Tourism een ​​non-profit organisatie die zich enthousiast inzet voor duurzaam toerisme, waarbij de natuur wordt beschermd en de lokale bevolking actief betrokken wordt. Huay Pu Keng is momenteel het eerste en enige dorp in Noord-Thailand dat de overstap heeft gemaakt van showdorp naar CBT. In de toekomst willen we andere gemeenschappen helpen bij deze transitie. Naast het helpen van de lokale bevolking bij het opzetten van CBT, moet er meer bewustzijn worden gecreëerd over CBT en duurzaam inheems-toerisme. Om dit te bereiken hebben we de hulp nodig van enthousiaste vrijwilligers. Ben je zeer gemotiveerd en geïnteresseerd in duurzaamheid en CBT? Ben je een onafhankelijk persoon die niet bang is om initiatief te tonen? Wil jij ons helpen een betere wereld te creëren voor de komende generaties? Meld je aan als vrijwilliger op deze pagina!

Als vrijwilliger bij Fair Tourism werk je met een internationaal team van mensen. Je kunt veel verschillende dingen doen die ons helpen. Voorbeelden van taken zijn:

  • Creëren van nieuwe content voor de website en social media pagina’s
  • Nieuwe partnerschappen aangaan (uit verschillende landen)
  • Marktonderzoek doen (bijv. Helpen bij het maken van enquêtes / interview vragen en deze verspreiden). We willen meer landen bewust maken van CBT en Huay Pu Keng, dus vrijwilligers uit verschillende landen zijn van harte welkom!
  • Onderzoek van de effecten van COVID-19 op CBT (onderzoek of gedrag tijdens en na de pandemie veranderd onder reizigers, wat kan Fair Tourism betekenen in deze periode
  • Wil je een andere gemeenschap helpen met CBT? Je kunt ook aan een project werken onder de naam van Fair Tourism.

Bij Fair Tourism staan ​​we open voor en zijn we geïnteresseerd in nieuwe ideeën en suggesties van onze vrijwilligers. Je mag ook een bepaalde taak voorstellen als deze hierboven niet wordt vermeld. Als vrijwilliger bij Fair Tourism kun je je creatieve geest de vrije loop laten. Wil je zien wie er momenteel bij Fair Tourism werkt? Check dit hier! Samen kunnen we onze missie vervullen!

Als je je wilt aanmelden als vrijwilliger, klik dan hier.

Ben je als student op zoek naar een plek om je scriptie / stage te doen? Klik hier om de mogelijkheden te zien!

Back To Top